Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 24 Februarie 2020 - 10158 vizitatori azi
Sanctiuni contraventionale, de peste 22.000 de lei, aplicate de politistii bistriteni.

Politia actioneaza permanent pentru  mentinerea ordinii si linistii publice, pentru reducerea riscului rutier, combaterea cauzelor generatoare de accidente, sanctionarea persoanelor care nu respecta regulile de circulatie, punand in pericol siguranta circulatiei pe drumurile publice.

            In data de 1 noiembrie a.c., politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud au actionat impreuna cu specialisti din cadrul Registrului Auto Roman ocazie cu care au fost aplicate 9 sanctiuni contraventionale in valoare de 1.000 lei  si au fost retinute cinci certificate de inmatriculare auto si au indisponibilizat doua mijloace de transport. Politistii rutieri au mai aplicat 47 de sanctiuni contraventionale la regimul circulatiei rutiere, in valoare totala de 13.475 lei , cinci sanctiuni contraventionale la Legea 61/1991, in valoare totala de 2.775 lei si doua sanctiuni la alte acte normative in valoare de 5.000 lei.

 

 

Doi tineri banuiti de furt, cercetati de politisti. 

La data de 1 noiembrie a.c., politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului Bistrita au identificat doi tineri de 20 de ani, respectiv 18 ani ambii domiciliati in comuna Osesti, sat Buda, judetul Vaslui, care, in timp ce erau cazati la o baza de productie a unei societati comerciale din municipiul Bistrita, ar fi sustras, prin efractiei, dintr-o magazie,  mai multe scule apartinand acelei societati.

 Valoarea prejudiciului, estimata la suma de 800 lei, a fost recuperata in totalitate, iar cercetarile sunt continuate in acest caz de catre politisti sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

 

 

 

0 comentarii2562 vizualizări02 noiembrie 2016




rss 2.0
rss 2.0