Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 28 Februarie 2020 - 13996 vizitatori azi
UPDATE: Patru tineri arestati preventiv pentru fapta de talharie calificata de la Zoreni.

UPDATE: Patru tineri arestati preventiv pentru fapta de talharie calificata de la Zoreni, banuiti pentru alte doua furturi comise pe raza judetului  Mures. Patru tineri, din Mures si Bistrita-Nasaud, sunt cercetati de politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Mures, pentru comiterea unor furturi din lacasuri de cult, de pe raza localitatilor Sarmasu si Sarmasel. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 6.500 de lei.

La data de 3 noiembrie a.c., politistii de investigatii criminale din Sarmasu, au identificat 4 tineri, cu varste intre 17 si 20 de ani, domiciliati in judetele Mures si Bistrita-Nasaud, care sunt banuiti de comiterea a doua furturi din bisericile ortodoxe, situate in orasul Sarmasu si satul Sarmasel.

 In fapt, in cursul lunii octombrie a.c., cei 4 tineri ar fi sustras din lacasurile de cult aparatura electronica in valoare de 6.500 lei, respectiv sistemul audio format din boxe, amplificator si microfon, cu cablurile aferente.

 Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Mures continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.            

 

 Actiunea a beneficiat de sprijinul politistilor din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud. 

0 comentarii2443 vizualizări05 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0