Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 25 Septembrie 2020 - 13444 vizitatori azi
INFRACTIUNI LA REGIMUL CIRCULATIEI.

Doi barbati sunt cercetati de politisti sub aspectul savarsirii infractiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.  La data de 13 noiembrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe raza localitatii Bata, a avut loc un accident rutier.

 La fata locului, politistii au constatat faptul ca, in localitatea Bata, un autoturism era rasturnat in santul de pe partea dreapta a drumului, iar la volanul acestuia se afla un barbat de 48 ani, din localitatea Mesesenii de Jos, judetul Salaj, care a refuzat acordarea de ingrijiri medicale.

 Barbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv si a fost condus la Spitalul orasenesc Beclean in vederea recoltarii de mostre biologice de sange, dar acesta a refuzat recoltarea.

 Cercetarile continua sub aspectul savirsirii infractiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, de catre politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru-Rares.

 

 

***          

La data de 14 noiembrie a.c., pe raza orasului Nasaud, politistii au depistat in trafic un tanar de 25 de ani, din Parva, in timp ce conducea un autoturism si aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

           In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat faptul ca tanarul consumase bauturi alcoolice si a fost condus la Spitalul Orasenesc Nasaud pentru recoltarea de mostre biologice de sange, dar acesta a refuzat.

 Cercetarile continua de catre politistii nasaudeni, sub aspectul savarsirii infractiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

 

 

      Conduceau autoturisme fara a detine permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule, dar au fost depistati de politisti.

  La data de 13 noiembrie a.c., pe DN 17 D in localitatea Feldru, politistii nasaudeni au depistat in trafic un barbat de 30 ani, din Nasaud, in timp ce conducea un autoturism fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv  si a fost transportat la Spitalul Orasenesc Nasaud unde i-au fost recoltate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile continua de catre politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud.

 

***

  La data de 14 noiembrie a.c., pe raza localitatii Cormaia, politistii din cadrul Politiei Orasului Singeorz-Bai au depistat in trafic o tanara in varsta de 27 de ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism. In urma verificarilor efectuate in bazele de date, politistii au stabilit faptul ca femeia nu detine permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

 Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul fara a poseda permis de conducere.

 

 

0 comentarii2625 vizualizări14 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0