Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 18 Ianuarie 2021 - 2104 vizitatori azi
Actiune a politistilor bistriteni pentru reducerea accidentelor rutiere.

Actiune a politistilor bistriteni pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectarii normelor rutiere si a defectiunilor tehnice ale autovehiculelor. La data de 14 noiembrie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Birgaului, impreuna cu specialisti din cadrul Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud au desfasurat si organizat, pe raza de competenta, o actiune pentru reducerea victimizarii prin accidente rutiere produse pe fondul incalcarii legislatiei in vigoare si a defectiunilor tehnice ale autovehiculelor.

 Cu aceasta ocazie au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare totala de 3.000 de lei si au fost retinute sase certificate de inmatriculare.

 

     

Prevenirea si combaterea accidentelor rutiere, in atentia politistilor singeorzeni.

 La data de 14 noiembrie a.c., politistii rutieri din cadrul Politiei Orasului Singeorz-Bai au organizat si desfasurat o actiune pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Astfel, au fost aplicate sanctiuni in valoare de 2.875 lei, a fost retinut un permis de conducere si a fost retras un certificat de inmatriculare.

 Tot cu aceasta ocazie, pe raza localitatii Anies,  politistii au depistat in trafic un barbat de 36 de ani, din Maieru care conduceau un autoturism fara a poseda permis de conducere.

S-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara a detine permis de conducere, cercetarile fiind continuate de catre Politia Orasului Singeorz-Bai.

0 comentarii2800 vizualizări15 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0