Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 25 Septembrie 2020 - 14416 vizitatori azi
Combaterea evaziunii si respectarea normelor sanitar-veterinare, investigate de politisti.

La data de 16 noiembrie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, impreuna cu inspectori din cadrul DSVSA Bistrita-Nasaud au efectuat controale si verificari de specialitate, avand ca scop prevenirea si combaterea evaziunii fiscale si respectarea normelor sanitar-veterinare. Actiunea s-a desfasurat pe raza orasului Beclean, la agenti economici si persoane fizice care desfasoara activitati comerciale.

 Cu aceasta ocazie au fost aplicate zece sanctiuni contraventionale in valoare totala de 29.200 lei, dintre care opt sanctiuni pentru fapte prevazute de Legea nr. 12/1990 si 2 sanctiuni pentru fapte prevazute de HG nr. 984/2005. De asemenea au fost confiscate bunuri si bani, in valoare totala de 617 lei.

 

 

 

Doua mandate de executare a pedepsei inchisorii, puse in aplicare de politisti.

 La data de 16 noiembrie a.c., politistii de investigatii criminale au pus in aplicare doua mandate de executare a pedepsei inchisorii, emise de Tribunalul Bistrita-Nasaud, impotriva a doua femei, de 22 de ani, respectiv 29 de ani, ambele din localitatea Tureac.

 Acestea sunt condamnate la 4 ani inchisoare, fiecare,  pentru comiterea infractiunilor de trafic de persoane si trafic de minori.

 Cele doua au fost incarcerate in Penitenciarul de Maxima Siguranta Gherla, Sectia Exterioara Cluj-Napoca.

 

 

 

0 comentarii2562 vizualizări17 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0