Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 26 Februarie 2020 - 1426 vizitatori azi
Urmarit international, depistat de politistii de investigatii criminale.

La data de 17 noiembrie a.c., politistii de investigatii criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistruita-Nasaud au depistat un barbat, de 30 de ani, din localitatea Pinticu,  care era urmarit international. Pe numele celui in cauza, autoritatile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare, sub aspectul comiterii infractiunii de rapire, fapta comisa  in noaptea de 29/30 octombrie a.c., in localitatea Ostende din Belgia.

 Pentru depistarea barbatului, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare, obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala - Inspectoratul General al Politiei Romane.

 Cel in cauza se afla incarcerat in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud si urmeaza a fi prezentat  Curtii de Apel Cluj pentru confirmarea mandatului european de arestare in vederea extradarii.

 

 

Banuit de furt din locuinta, identificat de politisti, retinut pentru 24 de ore.

 La data de 17 noiembrie a.c., in cadrul cercetarilor efectuate, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au identificat un tanar de 23 de ani,  din Bistrita, banuit ca, la data de 15 noiembrie ar fi sustras mai multe bunuri, din locuinta unui barbat din Bistrita.

 Prejudiciul, in valoare de 4000 lei a fost recuperat integral si restituit celui pagubit.

 Fata de cel in cauza a fost luata masura retinerii pe o perioada de 24 ore, urmand a fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

 Cercetarile continua de catre politistii Biroului de Investigatii Criminale.

 

 

 

Actini preventive, pe raza judetului Bistrita-Nasaud.

 La data de 17 noiembrie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, impreuna cu inspectori din cadrul D.S.V.S.A., au organizat si desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale si respectare normelor sanitar-veterinare.

 Cu aceasta ocazie au fost efectuate controale si verificari de specialitate, pe raza orasului Nasaud, fiind aplicate sanctiuni contraventionale in valoare totala de 25.600 lei.

 

***

La aceeasi data, politistii de ordine publica au desfasurat o actiune pentru prevenirea si  combaterea delictelor silvice, pe raza judetului.

 Cu aceasta ocazie cu care au aplicat doua sanctiuni contraventionale in valoare totala de 5000 lei si au ridicat in vederea confiscarii material lemnos, in valoare de 223,2 lei.

 De asemenea, a fost retinuta cantitatea de 38,199 mc cherestea, in vederea stabilirii provenientei legale.

 

0 comentarii2786 vizualizări18 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0