Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 29 Septembrie 2020 - 6580 vizitatori azi
Activitati pentru prevenirea consumului si traficului ilicit de droguri, desfasurate in scolile si liceele bistritene.

In luna noiembrie a.c.,  continua activitatile desfasurate de catre politistii de prevenire a criminalitatii, impreuna cu cei de combatere a crimei organizate, in scolile si liceele din judetul nostru, activitati destinate informarii elevilor cu privire la urmarile deosebit de grave ale consumului de droguri.

 Prevenirea consumului si traficului ilicit de droguri constituie o tema importanta abordata in cadrul activitatilor destinate prevenirii delincventei juvenile si a victimizarii minorilor.

 Avand in vedere consecintele deosebit de grave ale consumului de droguri asupra adolescentilor, este necesara o informare permanenta a acestora, cu privire la riscurile la care se expun atunci cand vin in contact cu astfel de produse sau doresc sa obtina bani din vanzarea lor.

 In acest context, politistii bistriteni au sustinut, la Colegiul National "Andrei Muresanu" din Bistrita,  prezentari care au avut un caracter aplicat, interactiv si adaptat realitatii curente, cuprinzand cazuistica din domeniu, studii relevante, recomandari preventive insotite de spoturi video si filmul "Captivi in libertate".

 De asemenea, intalniri de acest gen au avut loc si in orasul  Singeorz -Bai, la Centrul Misionar  de Tineret,  unde  Asociatia Tinerilor  Crestini  Ortodocsi  a  organizat  o  tabara adresata  tinerilor cu varste cuprinse intre 14-35 ani.

 

 

0 comentarii3248 vizualizări18 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0