Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 27 Februarie 2020 - 8988 vizitatori azi
In atentia candidatilor pentru ocuparea celor 43 de posturi vacante, scoase la concurs.

INSPECTORATUL DE POLITIE JUDETEAN BISTRITA-NASAUD VA INFORMEAZA: Maine, 19 noiembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud va avea loc proba scrisa pentru ocuparea celor 43 de posturi vacante scoase la concurs prin incadrare directa si reincadrare, de catre Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

 Accesul candidatilor in incinta salii de concurs se realizeaza OBLIGATORIU intre orele 09:00 - 09:45. Candidatilor care nu sunt prezenti la ora 09:45 in sali nu li se va mai permite accesul si vor fi declarati "neprezentat", indiferent daca se afla sau nu in incinta instiutiei unde se sustine proba.

 La intrarea in salile de concurs, candidatii se vor prezenta NUMAI cu actul de identitate valabil (carte de identitate, permis de conducere sau pasaport) si instrumentul de scris, obligatoriu  pix/stilou cu pasta/cerneala de culoare albastra;( nu se admit pixuri/stilouri care permit stergerea si rescrierea). Sunt interzise materiale documentare, dictionare, notite, insemnari, precum si orice alte mijloace de calcul sau de comunicare.

 

Pentru fiecare specialitate scoasa la concurs, locurile de desfasurare sunt urmatoarele:

 

1.ORDINE PUBLICA /MEDIU RURAL: Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, Municipiul Bistrita, strada Nicolae Balcescu, nr. 1-3, judetul Bistrita-Nasaud -  sala mare de sedinte, situata la etajul 2 in corpul de cladire B.

 

2.ORDINE PUBLICA /SPECIALITATEA ORDINE PUBLICA: Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, cu sediul in Municipiul Bistrita, strada Nicolae Balcescu, nr. 1-3, judetul Bistrita-Nasaud - sala de sport, situata la etajul 2 in corp cladire C .

 

3.ORDINE PUBLICA /MEDIU URBAN: Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, cu sediul in Municipiul Bistrita, strada Nicolae Balcescu, nr. 1-3, judetul Bistrita-Nasaud - sala de sport, situata la etajul 2 in corp cladire C .

 

4.ORDINE PUBLICA /REINCADRARE POLITISTI: Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, cu sediul in Municipiul Bistrita, strada Nicolae Balcescu, nr. 1-3, judetul Bistrita-Nasaud - sala de sport, situata la etajul 2 in corp cladire C.

 

5.POLITIE RUTIERA : Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, cu sediul in Municipiul Bistrita, strada Nicolae Balcescu, nr. 1-3, judetul Bistrita-Nasaud - sala de mese, situata la etajul 2 in corpul de cladire D. 

 

 

Mult succes tuturor!

 

0 comentarii2947 vizualizări19 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0