Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 26 Februarie 2020 - 1414 vizitatori azi
"INCOTRO...? DA SANSA VIETII!".

100 de lampioane s-au inaltat la cer, cu ocazia Zilei Mondiale pentru Comemorarea Victimelor Accidentelor Rutiere, la Bistrita. In contextul Zilei Mondiale pentru Comemorarea Victimelor Accidentelor Rutiere, astazi, 20 noiembrie a.c., incepand cu ora 16.00, pe pietonalul Liviu Rebreanu din municipiul Bistrita, politistii, pompierii si personal SAJ au fost alaturi de cei care au pierdut persoane dragi, in accidente rutiere.

 Ziua Mondiala a comemorarii victimelor din accidente rutiere a fost astfel un bun prilej pentru continuarea demersului preventiv, in cadrul campaniei de informare si constientizare "INCOTRO...?DA SANSA VIETII!", campanie initiata de Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud impreuna cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita"  al Judetului Bistrita-Nasaud si sustinuta de  Consiliul Judetean prin Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica Bistrita-Nasaud.

 Evenimentul a debutat prin expunerea caravanei campanie pe pietonalul "Liviu Rebreanu", dupa care au urmat simularea unor interventii rapide ale echipajelor de descarcerare si ale echipajelor de prim-ajutor SMURD. Cei mici au fost incantati de autospecialele MAI, motiv pentru care politistii si pompierii i-au lasat sa le observe indeaproape.

 Ne-au fost alaturi voluntari din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Bistrita-Nasaud si ISU, care au distribuit celor prezenti brelocuri, flyere si orare scolare, toate imprimate cu mesaje preventive ale campaniei.

 Momentul cel mai asteptat al evenimentului a fost lansarea a 100 de lampioane de culoare alba, pe care cei prezenti au scris mesaje preventive, mesaje de condoleante, nume, ganduri… toate s-au inaltat la ceruri, oferind o imagine minunata.

 De asemenea, au fost aprinse candele, din care cei prezenti au format o inima, ca semn a pretuirii fata de ele, victimele ale accidentelor rutiere.

 

Va multumim celor care ne-ati fost alaturi!

 

0 comentarii2793 vizualizări21 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0