Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 24 Februarie 2020 - 10182 vizitatori azi
Un barbat este cercetat de politisti pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

La data de 5 decembrie a.c., politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, un barbat de 43 ani, in calitate de detinator de arma autorizat, a incalcat obligatiile care ii revin. Astfel, barbatul nu a depus armele neletale si letale detinute, la un armurier autorizat, in termen de 10 zile de la data expirarii valabilitatii permisului de arma.

 In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de  nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

 

 

         Banuit de furt, cercetat de politisti.

  La data de 5 decembrie a.c., ca urmare a verificarilor si cercetarilor efectuate in cauzele ramase initial cu autor necunoscut, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au identificat un barbat de 36 de ani, din Manasturel, judetul Cluj, banuit de comiterea unui furt.

 Astfel, barbatul este banuit ca la data de 27 noiembrie 2016 ar fi sustras din incinta unei societati comerciale aproximativ 400 kg de mere, prejudiciu care a fost recuperat in totalitate.

 Cercetarile continua si se efectueaza de catre Sectia 5 Politie Rurala Petru-Rares.

 

 

Dosar penal pentru infractiuni la regimul rutier.

 La data de 6 decembrie a.c., in orasul Nasaud, un barbat de 39 de ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei si a colizionat un stalp de electricitate.

 Barbatul a fost testat alcooltest, rezultatul fiind pozitiv si i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

  Cercetarile continua de catre politistii rutieri din cadrul Politiei Orasului Nasaud.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2688 vizualizări06 decembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0