Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Un botosanean a fost arestat preventiv la Bistrita.

Un botosanean a fost arestat preventiv la Bistrita si este cercetat pentru furtul unui autoturism  si conducerea unui vehicul fara a poseda permis de conducere.  La data de 17 decembrie a.c., ca urmare a unui complex de masuri operative desfasurate de politistii Serviciului de Investigatii Criminale, in cauza privind furtul unui autoturism, a fost depistat si retinut pentru 24 de ore, un barbat de 53 ani, din Botosani, banuit de comiterea faptei.

 In fapt,  la data de 11 decembrie a.c., cel in cauza este banuit ca ar fi sustras din curtea unui sediu de firma,  din municipiul Bistrita, o autoutilitara care apartinea unei societati comerciale. Autoturismul a fost gasit pe raza judetului Suceava si a fost predat proprietarului.

 In cadrul cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca, barbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Botosaneanul a fost prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile. Propunerea a fost insusita pentru comiterea infractiunilor de furt si conducerea unui vehicul fara a detine permis de conducere.

 

 .

 

Banuiti de comiterea unui furt din locuinta unei persoane din judetul Suceava, identificati de politistii bistriteni.

 La data de 17 decembrie a.c., politistii beclenari au depistat, in zona garii din oras, un grup de noua persoane, dintre care cinci cu varste cuprinse intre 24 de ani si 54 de ani  si patru minori, cu varste cuprinse intre 8 ani si 16 ani si, toti din judetul Harghita.

 Politistii au gasit asupra lor peste 8.800 lei, bani care ar fi provenit din comiterea unui furt din locuinta unui barbat, domiciliat in judetul Suceava.

 In cauza a fost sesizata Politia Municipiului Vatra Dornei, in vederea continuarii cercetarilor.

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarii2688 vizualizări18 decembrie 2016




rss 2.0
rss 2.0