Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 26 Septembrie 2020 - 16808 vizitatori azi
Primii colindatori, la Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

Astazi, 21 decembrie a.c., Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud a primit, cu mare bucurie, colindul elevilor clasei a-II-a A din cadrul Colegiului National "Liviu Rebreanu" din Bistrita, insotiti de doamna invatatoare. Politistii bistriteni au fost incantati de colindele interpretate de cei 30 de elevi, iar la sfarsit, i-au rasplatit cu dulciuri, orare scolare si recomandari preventive, de care trebuie sa tina cont, avand in vedere ca se apropie mult-asteptata vacanta.

Le multumim si le dorim un Craciun Fericit, alaturi de cei dragi!

 

 

 

Prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, in atentia politistilor bistriteni.

 La data de 20 decembrie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, impreuna cu inspectori din cadrul DSVSA Bistrita-Nasaud, au organizat si desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale si respectarea normelor sanitar-veterinare.

 Cu aceasta ocazie au fost efectuate controale si verificari de specialitate la agenti economici si persoane fizice care desfasoara activitati comerciale, fiind aplicate sanctiuni contraventionale in valoare totala de 38.000 lei, toate pentru fapte prevazute de Legea nr. 12/1990. 

 

0 comentarii3052 vizualizări21 decembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0