Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 26 Februarie 2020 - 1516 vizitatori azi
Politistii bistriteni la datorie, in serviciul comunitatii, in perioada Craciunului.

Politistii bistriteni la datorie, in serviciul comunitatii, in perioada Craciunului, pentru asigurarea ordinii si sigurantei publice, protejarea patrimoniului, a drepturilor si libertatilor cetatenilor. In perioada 24- 26 decembrie a.c., pentru ca zilele de sarbatoare sa se desfasoare in conditii de siguranta, peste 390 de politisti vor fi pregatiti sa actioneze pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care pot afecta linistea cetatenilor si sa intervina atunci cand sunt sesizati cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul politistilor care actioneaza in aceasta perioada, 274 sunt de la structurile de ordine publica, circa 60 sunt politisti de la rutiera, restul fiind de la celelalte structuri, respectiv: investigatii criminale, luptatori de interventie rapida si politisti de la arme, explozivi si substante periculoase.

De asemenea, peste 90 de patrule de siguranta publica, si 50 de auto, vor actiona, zilnic, pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale.

Totodata, pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative si asigurarea fluentei traficului rutier, in aceasta perioada, politistii vor folosi 32 de autospeciale, dintre care 9 autospeciale dotate cu aparate de inregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor vor monitoriza, zilnic, traficul rutier.

 

Inspectoratul Judetean de Politie Bistrita-Nasaud va ureaza Craciun Fericit, alaturi de cei dragi!

 

.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan. 

0 comentarii2723 vizualizări24 decembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0