Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 24 Februarie 2020 - 11536 vizitatori azi
Politistii bistriteni au fost la datorie in noaptea de Anul Nou.

In perioada 31 decembrie 2016 - 2 ianuarie 2017, aproximativ 400 de politisti au actionat, pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care ar fi putut afecta linistea cetatenilor si pentru a interveni atunci cand sunt sesizati cu privire la comiterea unor fapte antisociale. Din totalul politistilor, 264  au fost politisti de ordine publica, 56 de politisti de la rutiera, iar 73 de la celelalte structuri, respectiv: investigatii criminale, investigarea criminalitatii economice, interventie rapida si politisti de la arme, explozivi si substante periculoase.

 Politistii rutieri au fost prezenti pe principalele artere de circulatie, in scopul asigurarii fluentei traficului rutier si prevenirii producerii de accidente sau blocaje.

 In aceasta perioada au fost desfasurate actiuni punctuale, in vederea controlului in trafic a starii tehnice a vehiculelor si a dotarii acestora pentru sezonul rece, pentru combaterea conducerii autovehiculelor pe drumurile publice sub influenta alcoolului si pentru verificarea pregatirii administratorilor drumurilor cu mijloace tehnice si materiale specifice de interventie.

 Totodata, politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au intensificat verificarile cu privire la modul de respectare a prevederilor legale privind importul, depozitarea, comercializarea si utilizarea articolelor pirotehnice.

 

 

0 comentarii2856 vizualizări03 ianuarie 2017
rss 2.0
rss 2.0