Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 24 Februarie 2020 - 9978 vizitatori azi
Dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Prevenirea accidentelor de circulatie si asigurarea unui climat de siguranta publica, prioritati ale politistilor bistriteni. La data de 3 ianuarie a.c., peste 90 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud au luat masuri pentru asigurarea unui climat de siguranta publica si pentru diminuarea riscului rutier, pe raza intregului judet.

 Astfel, politistii rutieri au actionat pentru prevenirea accidentelor de circulatie cauzate de indisciplina participantilor la trafic, prin constientizarea acestora cu privire la pericolele la care se expun prin nerespectarea normelor legale.

 Cu aceasta ocazie au fost constatate si aplicate 109 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 31.415 lei. De asemenea, au fost retinute sase permise de conducere si patru certificate de inmatriculare, pentru diverse abateri pe linie rutiera.

 Politia Romana recomanda tuturor cetatenilor care pornesc la drum sa adapteze viteza la conditiile meteo-rutiere, sa se asigure corespunzator inainte de a schimba directia de deplasare si sa respecte indicatiile politistilor aflati in trafic.

 

Dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 La data de 3 ianuarie a.c., politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au depistat, pe raza localitatii Tirlisua, un barbat de 53 ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

 Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv si a fost condus la Spitalul orasenesc Beclean, unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de "conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 

 

0 comentarii2919 vizualizări04 ianuarie 2017
rss 2.0
rss 2.0