Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 28 Februarie 2020 - 13410 vizitatori azi
Infractiuni si contraventii constatate la regimul rutier.

La data de 9 ianuarie a.c., in Bistrita, un barbat de 62 ani, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, nu a pastrat o distanta corespunzatoare in mers, intrand in coliziune cu un alt autoturism, condus de un barbat de 33 ani, din Bistrita. In urma accidentului a rezultat avarierea ambelor autoturisme.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ in cazul barbatului de 33 de ani si pozitiv in cazul barbatului de 62 ani, cel din urma fiind condus la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud, unde i s-au prelevat doua mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetarile continua de catre politistii din cadrul Biroului Rutier.

 

 

***

 

 La data de 9 ianuarie a.c., in Bistrita, o femeie, de 39 ani, in timp ce conducea un autoturism pe o strada din localitate, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un barbat de 24 ani, din Livezile, colizionandu-l.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca barbatul, in varsta de 24 ani, nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.  

Cercetarile continua de catre politistii din cadrul Biroului Rutier.

 

0 comentarii2639 vizualizări10 ianuarie 2017
rss 2.0
rss 2.0