Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 26 Februarie 2020 - 1536 vizitatori azi
ATENTIE! Nu conduceti, dupa ce ati consumat bauturi alcoolice!

La data de 11 ianuarie a.c., un barbat, de 61 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, acrosand un autoturism, care se afla in stationare, in afara carosabilului. In urma coliziunii a rezultat avarierea ambelor autoturisme.

 Barbatul de 61ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, astfel i-au fost prelevate doua probe biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In cauza s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

 

***

La data de 11 ianuarie a.c., pe DC nr. 2, pe raza localitatii Gersa I, polistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, au depistat in trafic, un barbat, de 36 ani, din Rebrisoara, care a condus un autoturism, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

 Acestuia i-au fost recoltate doua probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei, in cadrul Spitalului Orasenesc Nasaud.  

  Cercetarile continua de catre politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta baturilor alcoolice.                   

 

0 comentarii2870 vizualizări12 ianuarie 2017
rss 2.0
rss 2.0