Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 24 Octombrie 2020 - 11722 vizitatori azi
Patru mandate de executare a pedepsei inchisorii, puse in aplicare de politisti.

La data de 18 ianuarie, politistii de investigatii criminale au identificat o femeie, de 51 de ani, din Bistrita, impotriva careia Judecatoria Bistrita a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii. Femeia in cauza a fost condamnata la un an si doua luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de instigare la inselaciune, fiind incarcerata in Penitenciarul Cluj.

 

***

La aceeasi data, politistii din cadrul Serviciului Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Beclean, impotriva unui barbat, de 53 de ani, din localitatea Singeorzu Nou, fiind condamnat la un an si 8 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de violenta in familie.

 Barbatul a fost  incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

***

La data de 18 ianuarie a.c., in cadrul unor actiuni preventive, desfasurate pe raza de competenta, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Birgaului au identificat un barbat, de 25 de ani, din Bistrita Birgaului, impotriva caruia Judecatoria Bistrita a emis mandat de executare a pedepsei inchisorii, fiind condamnat la 3 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala .

 Cel in cauza a fost a fost depus in Penitenciarul Bistrita .

 

***

La aceeasi data, politistii nasaudeni au depistat, pe raza orasului Nasaud, un tanar, de 26 de ani, din localitate, impotriva caruia Judecatoria Nasaud a emis mandat de executare a pedepsei inchisorii, fiind condamnat la 1 an inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

 Tanarul a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

 

Banuit de comiterea unu furt, identificat de politisti.

 La data de 18 ianuarie a.c., in cadrul cercetarilor efectuate, politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului Bistrita au identificat un tanar, de 20 de ani, din Bistrita, banuit de comiterea unui furt.

 Din cercetari a rezultat faptul ca, la data de 24 iulie 2016, tanarul ar fi sustras un telefon mobil dintr-un autoturism aflat parcat, pe strada din municipiul Bistrita.

 Prejudiciul a fost recuperat si restituit persoanei pagubite, cercetarile fiind continuate de catre Politia Municipiului Bistrita.

 

 

Un barbat de 41 de ani este cercetat de politisti pentru comiterea infractiunii de braconaj.

 La data de 18 ianuarie a.c., politistii au fost sesizati de catre un barbat, de 60 de ani, din Josenii Birgaului, cu privire la savarsirea unei infractiuni de braconaj.

La fata locului, politistii Sectiei 2 Politie Rurala au stabilit faptul ca, la data de 17 ianuarie a.c., un barbat, de 41 de ani, din Livezile ar fi vanat, fara drept, un caprior, de pe fondul de vanatoare Cusma. Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de braconaj.

 

 

 UPDATE: Prejudiciu in valoare de 1700 lei, recuperat de politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean.

 

Fata de cei doi tineri, Judecatoria Beclean a dispus luarea masurii preventive a arestului la domiciliu pe o durata de 30 zile, pentru comiterea infractiunilor de furt si conducerea unui autovehicul neinmatriculat si fara permis.

  Va reamintim faptul ca,

La data de 17 ianuarie a.c., politistii au depistat, pe raza localitatii Arcalia, un tanar de 20 de ani, din Arcalia si un minor de 16 ani, din Chirales, banuiti de comiterea mai multor infractiuni.

 Din verificarile efectuate de catre politisti, a rezultat faptul ca, cei doi ar fi sustras, din garajul unui imobil situat pe raza localitatii Siniacob, mai multe unelte electrice. Bunurile, in valoare de 1700 lei, ar fi fost transportate de catre minorul de 16 ani, care nu poseda permis de conducere, cu un moped neiregistrat.

 Bunurile sustrase au fost recuperate in totalitate si restituite persoanei  pagubite.

 In cauza s-a intocmit dosar penal, cercetarile fiind continuate de catre politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean.

0 comentarii2975 vizualizări19 ianuarie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0