Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 28 Februarie 2020 - 13846 vizitatori azi
JURAMANTUL DE CREDINTA AL POLITISTILOR BISTRITENI.

41 de politisti, incadrati din sursa externa, au depus Juramantul de Credinta la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud. Astazi, 19 ianuarie a.c., cei 41 de politisti care au promovat, in luna noiembrie 2016, examenul de incadrare din sursa externa, au depus Juramantul de Credinta.

 Ceremonia a avut loc la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, in prezenta conducerii inspectoratului si a invitatiilor, reprezentanti ai institutiilor publice locale.

 Emotia primului angajament in cariera de politist a fost impartasita si de catre familiile si prietenii noilor politisti, care le-au fost alaturi, in aceasta zi frumoasa.

 Seful inspectoratului, comisar sef de politie Jurcan Claudiu-Petru, i-a asigurat de intregul sprijin le-a transmis politistilor mult succes, putere de munca si cat mai multe satisfactii in cariera de politist!

 In perioada urmatoare, incepand cu data de 6 februarie a.c., cei 41 de politisti vor urma cursurile de formare profesionala ale institutiilor de invatamant din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Dupa absolvirea examenului de definitivare isi vor desfasura activitatea atat in mediul rural cat si in cel urban, in cadrul structurilor de ordine si siguranta publica, politie rutiera si conductor caine.

 

Felicitari tuturor si mult succes!

0 comentarii2856 vizualizări19 ianuarie 2017
rss 2.0
rss 2.0