Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 23 Septembrie 2019 - 10166 vizitatori azi
BULETIN DE PRESA IPJ BN.

Politistii din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud actioneaza in permanenta pentru desfasurarea in conditii de siguranta a traficului rutier pe raza judetului, cu scopul prevenirii producerii de accidente si asigurarii respectarii normelor de circulatie. In baza acestui principiu, in colaborare cu Registrul Auto Roman Bistrita-Nasaud, in data de 14.04.2011, vor organiza o actiune preventiva, cu scopul de a reduce victimizarea participantilor la trafic prin accidente rutiere produse pe fondul defectiunilor tehnice ale autovehiculelor.

          Echipajele mixte vor fi prezente in cursul zilei de maine pe toate drumurile din judet, inclusiv in localitati, si vor verifica in principal respectarea prevederilor legale privind circulatia pe drumurile publice, starea tehnica a autovehiculelor si detinerea inspectiei tehnice periodice valabile,  pentru toate vehiculele aflate in circulatie, urmand ca la finalizarea activitatii sa fie centralizate si analizate rezultatele.

          Politistii va recomanda sa conduceti preventiv si in conditii de siguranta, atat pentru dvs., cat si pentru ceilalti participanti la trafic, si va reamintesc importanta, in multe cazuri decisiva, a asigurarii indeplinirii conditiilor tehnice pentru punerea in circulatie a vehiculelor pe drumurile publice.

 

    PURTATOR DE CUVANT AL I.P.J. BISTRITA-NASAUD

     Subinspector de politie

     Antonela Gorgan

0 comentarii1435 vizualizări13 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0