Politie Joi 21 Iunie 2018 - 6432 vizitatori azi
Actiuni preventive, pentru combaterea delictelor silvice, pe valea Bargaului.

La data de 12 iunie a.c., Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Bistrita si specialistii Garzii Forestiere Bistrita-Nasaud au desfasurat actiuni preventive, pentru combaterea delictelor silvice, pe valea Bargaului.

 Astfel, politistii au efectuat controale la instalatii de debitare a materialului lemnos, ocazie cu care au constatat faptul ca, una dintre societatile controlate detinea cantitatea de 7,2 mc material lemnos, fara provenienta legala.

 Ca urmare a neregulilor constatate, a fost luata masura sanctionarii contraventionale cu suma de 5000 lei si a fost confiscat materialul lemnos in cauza, in valoare de 4.680 lei.

 

        Accident rutier usor, in municipiul Bistrita.

 La data 12 iunie a.c., in municipiul Bistrita,  un barbat, de 24 ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism, la intrarea intr-un sens giratoriu nu a acordat prioritate de trecere unui moped, care circula regulamentar.

 Din accident a rezultat ranirea usoara a mopedistului, un tanar, de 20 de ani, din Bistrita. In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca tanarul de 20 de ani  nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 S-a intocmit dosar penal, iar cercetarile sunt continuate de catre Biroul Rutier Bistrita.

 

0 comentarii1575 vizualizări13 iunie 2017
rss 2.0
rss 2.0