Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Barbat banuit de comiterea infractiunii de distrugere, identificat de politisti.

Ieri, 11 iulie a.c., in cadrul cercetarilor intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunii de distrugere, inregistrat initial cu autor necunoscut, politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat un barbat, de 29 ani, din Bistrita. Barbatul este banuit ca la data de 5 iulie a.c. ar fi spart doua geamuri ale unui autoturism, parcat pe raza municipiului Bistrita, cauzand un prejudiciu in valoare de 500 lei.

 Cercetarile continua de Biroul de Investigatii Criminale sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere.

 

 

Un tanar s-a ales cu dosar penal pentru comiterea mai multor infractiuni la regimul circulatiei.

 La data de 11 iulie a.c., un tanar de 20 ani, din Lechinta, in timp ce conducea un ATV neinmatriculat, prin localitate a surprins si accidentat usor o minora, de 12 ani, care se deplasa pe partea carosabila, dupa care a parasit locul accidentului. Minorei i s-a acordat primul ajutor de catre paramedici, insa nu a fost necesar transportul la spital.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca tanarul nu detine permis de conducere. 

Cercetarile continua de Sectia 4 Politie Rurala Beclean sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul fara permis de conducere, punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat si parasirea locului accidentului.

 

0 comentarii2835 vizualizări12 iulie 2017




rss 2.0
rss 2.0