Politie Sambata 21 Iulie 2018 - 29030 vizitatori azi
Trei tineri banuiti de comiterea unor infractiuni de furt au fost identificati de politisti.

La data de 25 iulie a.c., in cadrul cercetarilor efectuate intr-un dosar penal, inregistrat initial cu autor necunoscut, politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat doi tineri, ambii de 19 ani, din Bistrita, banuiti de comiterea unui furt.

 Cei doi sunt cercetati pentru faptul ca in noaptea de 22/23 iulie a.c. ar fi sustras bunuri, in valoare de 600 lei, dintr-un autoturism de pe raza municipiului Bistrita.

 Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate.

 Cercetarile continua de Biroul de Investigatii Criminale sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

 

***

La data de 25 iulie a.c., in cadrul cercetarilor efectuate in doua cauze penale, inregistrate initial cu autor necunoscut, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu BIrgaului au identificat un tanar, de 19 ani, din Prundu Birgaului, banuit de comiterea infractiunilor de furt calificat si distrugere.

 Tanarul este cercetat pentru faptul ca in perioada 01 iunie-07 iulie a.c. ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuinta, din Prundu Birgaului, cauzand un prejudiciu de 6000 lei, iar la data de 01 iulie a.c. ar fi produs distrugeri unui autoturism, pe raza comunei Prundu Birgaului.

 Prejudiciul cauzat a fost recuperat in proportie de 90%.

 Cercetarile continua de Sectia 2 Politie Rurala Prundu Birgaului.

 

          NU conduceti autovehicule dupa ce ati consumat alcool!

 In noaptea de 25/26 iulie a.c., un tanar, de 28 ani, din Bistrita in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, a pierdut controlul volanului, colizionand doua autoturisme parcate regulamentar.

 Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile continua de Biroul Rutier sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

La data de 25 iulie a.c., un barbat, de 48 ani, din Bistrita Birgaului, in timp ce conducea o autoutilitara pe DJ 172 D, pe raza comunei Bistrita Birgaului, fiind implicat intr-un accident rutier, soldat cu avarii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

 Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile continua de Sectia 2 Politie Rurala Prundu Birgaului.

 

 

 

 

0 comentarii1176 vizualizări26 iulie 2017
rss 2.0
rss 2.0