Politie Joi 19 Iulie 2018 - 21198 vizitatori azi
Politistii de investigare a criminalitatii economice au efectuat trei perchezitii domiciliare.

O persoana banuita de savarsirea infractiunii de delapidare a fost retinuta. La data de 1 august a.c., politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice impreuna cu politistii Serviciului Actiuni Speciale si Serviciului Criminalistic au efectuat trei perchezitii domiciliare, in municipiul Bistrita, intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de delapidare.

 Din cercetarile efectuate a rezultat faptul ca, in perioada mai-iunie 2017, un barbat din Bistrita, in calitate de angajat al unei societati comerciale si avand atributii de gestionar ar fi sustras in repetate randuri materie prima, cauzand un prejudiciu de 69073,22 euro.

 Fata de persoana banuita de comiterea faptei a fost dispusa masura preventiva a retinerii pentru o perioada de 24 ore, urmand a fi prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de luare a unei masuri preventive.

 Cercetarile sunt continuate de catre Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita.

 

 

 

0 comentarii1239 vizualizări02 august 2017
rss 2.0
rss 2.0