Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Tanar banuit de comiterea unui furt, identificat de politisti. Prejudiciu recuperat in totalitate.

La data de 31 august a.c., in cadrul cercetarilor intr-un dosar penal, privind savarsirea infractiunii de furt, fapta inregistrata initial cu autor necunoscut, politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat un tanar, de 25 ani, din Livezile, banuit de comiterea faptei.

 Tanarul este cercetat pentru faptul ca, la data de 24 august a.c., ar fi sustras un portmoneu, dintr-un carucior de cumparaturi, aflat in parcarea unei unitati comerciale de pe raza municipiului Bistrita, in care se aflau sumele de 3750 lei, respectiv 25 euro, un card bancar, un cec in valoare de 2200 lei si alte documente personale.

 Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate.

 Cercetarile continua de Biroul de Investigatii Criminale, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

POLITIA VA RECOMANDA:

La cumparaturile in magazine:

Evitati sa aveti asupra dumneavoastra sume mari de bani, in numerar!

Nu purtati/lasati portofelul, banii ori telefonul mobil la vedere!

Cand achitati cumparaturile, nu scoateti toata suma de bani, ci numai necesarul platii contravalorii acestora!

Atunci cand efectuati plata cu cardul, tastati codul PIN cu discretie, pentru a nu fi observat de cei din jur!

Furturile din buzunare si genti se comit in special in locurile aglomerate. Daca sunteti impins in astfel de locuri, verificati-va imediat buzunarul cu bani sau geanta, pentru a fi siguri ca nu sunteti victima unei inscenari a unui hot!

In situatia in care deveniti victima unei infractiuni de furt, anuntati organele de politie la numarul unic de urgenta 112, apelabil de la orice telefon mobil sau fix, chiar si public, indiferent ca aveti sau nu credit ori cartela.

 

 

NU conduceti autovehicule daca NU detineti permis de conducere!

 La data de 31 august a.c., politistii Biroului Rutier au depistat in trafic un barbat, de 37 ani, din Bistrita, in timp ce conducea prin localitate un autoturism fara a detine permis de conducere.

 Totodata, barbatul a refuzat prelevarea de mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In cauza s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere si refuzul sau sustragerea de la mostre biologice.

 

UPDATE: 

La data de 31 august a.c., fata de barbatul de 35 ani, din Susenii Birgaului, cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia, accident care a avut loc pe raza localitatii Mijlocenii Birgaului la data de 30 august a.c., Judecatoria Bistrita a dispus arestarea preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

0 comentarii2765 vizualizări02 septembrie 2017




rss 2.0
rss 2.0