Politie Marti 19 Iunie 2018 - 12000 vizitatori azi
Doua persoane banuite de furt, identificate de politisti.

La data de 08 septembrie a.c., in urma cercetarilor efectuate intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunii de furt, fapta inregistrata initial cu autor necunoscut, politistii Serviciului de Investigatii Criminale au identificat un tanar, de 19 ani, din Maramures, banuit de comiterea faptei.

 Tanarul este cercetat pentru faptul ca ar fi sustras din curtea unei locuinte, de pe raza orasului Beclean, o autoutilitara, in valoare de 6000 euro.

Autovehiculul in cauza a fost recuperat si restituit persoanei vatamate.

 Cercetarile continua de Serviciul de Investigatii Criminale.

 

***

La data de 10 septembrie a.c., in cadrul cercetarilor efectuate intr-un dosar penal, privind savarsirea infractiunii de furt, politistii Postului de Politie Josenii Bargaului au identificat un barbat, de 51 ani, din Mijlocenii Birgaului, banuit de comiterea faptei.

 Barbatul este cercetat pentru faptul ca, la data de 29 august a.c., ar fi sustras o bicicleta de pe raza localitatii Josenii Birgaului.

 Cercetarile continua de Postului de Politie Josenii Bargaului.

 

     6 persoane au fost retinute pentru 24 ore pentru tulburarea ordinii si linistii publice si incaierare.

 La data de 10 septembrie a.c., politia a fost sesizata cu privire la izbucnirea unui conflict spontan, intre mai multe persoane, pe raza municipiului Bistrita.

 Starea conflictuala a fost aplanata, persoanele in cauza fiind conduse la sediul politiei pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a iscat conflictul.

 In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca 7 persoane cu varstele cuprinse intre 21 si 31 ani,  ar fi savarsit infractiunile de tulburarea ordinii si linistii publice si incaierare.

 Fata de 6 persoane a fost luata masura retinerii pentru 24 ore, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de luare a unei masuri preventive.

 

Accidente rutiere provocate din cauza inconstientei la volan.

 La data de 10 septembrie a.c., un tanar, de 22 ani, din Josenii Birgaului, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, prin localitate a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar si a parasit locul accidentului fara incuviintarea organelor de politie. Tanarul a fost identificat ulterior de politisti.

 In urma accidentului a rezultat ranirea unei persoane, pasagera in autoturismul colizionat.

 Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv in cazul tanarului de 22 ani.

Cercetarile continua de Serviciul Rutier, sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

 

*** 

La data de 10 septembrie a.c., un barbat, de 41 ani, din Arcalia, in tip ce conducea un autoturism pe DJ 172G, prin localitate a pierdut controlul acestuia, parasind partea carosabila si colizionand un stalp.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

***

La aceeasi data, 10 septembrie a.c., un barbat, de 29 ani, din Teaca, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 173, prin localitate, a pierdut controlul volanului, intrand in coliziune cu un gard.

 Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

 Cercetarile continua de Sectia 1 Politie Rurala Bistrita, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

NU CONDUCETI VEHICULE, DACA ATI CONSUMAT ALCOOL SAU DACA NU DETINETI PERMIS DE CONDUCERE!

 

.

 

SFARSIT DE SAPTAMANA IN SIGURANTA!

 In acest sfarsit de saptamana, 42 de persoane au ramas fara permis de conducere, ca urmare a unor abateri la regimul rutier.

 In perioada 8-10 septembrie a.c., politistii de ordine publica si rutiera au actionat pe raza judetului, pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica si prevenirea accidentelor rutiere.

 Politistii rutieri au actionat pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere si salvarea de vieti, reducerea riscului rutier, precum si sanctionarea celor care nu respecta regulile de circulatie,  punand in pericol siguranta circulatiei pe drumurile publice.

 In urma activitatilor desfasurate, la nivel judetean, au fost aplicate 663 de sanctiuni contraventionale, majoritatea ca urmare a incalcarii normelor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, in valoare de peste 198 000 lei.

 De asemenea, au fost retinute 42 de permise de conducere si au fost retrase 21 certificate de inmatriculare.

 

  Exemplificari:

 

La data de 08 septembrie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au depistat in trafic un tanar, de 18 ani, din Silivasul de Cimpie, in timp ce conducea un autoturism pe DN 16, prin localitate, fara a detine permis de conducere.

 Politistii au intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere, pentru diverse abateri.

 

***

La data de 09 septembrie a.c., politistii Biroului Rutier au identificat in urma unui control in trafic, un barbat, de 35 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, aflandu-se sub influenta alcoolului.

 Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 S-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

***

La aceeasi data, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au depistat in trafic un barbat, de 40 ani, din Hodac, judetul Mures, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii Saratel, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 S-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.     

***

In noaptea de 09/10 septembrie a.c., politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au identificat in urma unui control in trafic, un barbat, de 28 ani, din Lechinta, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 151, prin localitatea Vermes, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

 Barbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Politistii au intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

***

La data de 10 septembrie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Birgaului au depistat in trafic un tanar, de 23 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 D, pe raza localitatii Prundu Birgaului, avand dreptul de a conduce suspendat.

 S-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

0 comentarii1323 vizualizări11 septembrie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0