Politie Luni 16 Iulie 2018 - 9742 vizitatori azi
Tanar banuit de comiterea unor furturi, identificat de politisti.

La data de 15 septembrie a.c., in cadrul cercetarilor efectuate in 3 dosare penale, privind savarsirea infractiunii de furt calificat, inregistrate initial cu autor necunoscut, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Birgaului au identificat un tanar, de 19 ani, banuit de comiterea faptelor.

Tanarul este cercetat pentru faptul ca, in noaptea de 13/14 septembrie a.c. ar fi sustras o suma de bani dintr-o biserica de pe raza comunei Prundu Birgaului, iar in noaptea de 14/15 septembrie a.c. ar fi sustras sume de bani din alte doua biserici de pe raza comunei Tiha Birgaului.

 Fata de tanar a fost luata masura retinerii pentru 24 ore.

 La data de 16 septembrie a.c., tanarul a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, care a dispus luarea masurii preventive a controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

 

 

Mandate de executare a pedepsei inchisorii, puse in aplicare de politisti.

 La data de 15 septembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare mandatul de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Beclean, impotriva unui tanar, de 26 ani, din Caianu Mare.

 Acesta a fost condamnat la 3 ani si 6 luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

 Tanarul a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

***

La data de 16 septembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare mandatul de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Beclean, impotriva unui barbat, de 44 ani, din Ilisua.

 Acesta a fost condamnat la 3 ani si 6 luni, pentru comiterea infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice.

 Barbatul a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 


Infractiuni constatate la regimul circulatiei. Alcoolemia maxima inregistrata de politisti in acest sfarsit de saptamana este de 1,32 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 La data de 16 septembrie a.c., un barbat, de 60 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, a pierdut controlul acestuia, a parasit partea carosabila, intrand in sant.

In urma accidentului a rezultat ranirea conducatorului auto. Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

 Barbatul a fost transportat la spital pentru a primi ingrijiri medicale, fiindu-i recoltate si doua mostre biologice de singe, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile continua de politistii Biroului Rutier.

 

***


La data de 16 septembrie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat un tanar, de 18 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism, prin localitate, fara a detine permis de conducere.

 In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca placutele de inmatriculare aplicate pe autoturismul in cauza, apartin altui autoturism.

 In cauza s-a intocmit dosar penal, cercetarile continuand de Biroul Rutier.

 

***

La data de 17 septembrie a.c., politistii Biroului Rutier au identificat in trafic un tanar, de 23 ani, din Bistrita in timp ce conducea un autoturism neinmatriculat prin localitate.

 S-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neinmatriculat.

 

***

La data de 16 septembrie a.c., un tanar, de 21 ani, din Rebrisoara, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 B, prin localitatea Parva, a pierdut controlul acestuia, colizionand un stalp de electricitate din afara partii carosabile.

 In urma accidentului a rezultat ranirea soferului si a unui numar de 4 persoane, pasagere in autoturism, cu varste cuprinse intre 17 si 20 ani.

 Cu ocazia verificarilor efectuate, s-a constatat ca tanarul de 21 ani nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea acestuia i-au fost recoltate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile continua de Politia orasului Nasaud.

 

***

La data de 17 septembrie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Singeorz-Bai au depistat in trafic un tanar, de 23 ani, din Maieru, in timp ce conducea un autoturism, prin localitatea Anies, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

 In cauza s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

La data de 17 septembrie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au identificat in trafic un tanar, de 21 ani, din Sieu, in timp ce conducea un autoturism neinmatriculat pe DJ 154, prin localitate.

 In  cauza s-a intocmit dosar penal.

 

***

La data de 17 septembrie a.c., politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au depistat un tanar, de 21 ani, din Caianu Mic, in timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

 Acesta a fost transportat la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Politistii au intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul cu alcoolemie.

 

0 comentarii1162 vizualizări18 septembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0