Politie Miercuri 22 August 2018 - 3302 vizitatori azi
Peste 90 mc de material lemnos, confiscat de politisti.

La data de 20 septembrie a.c., politistii Sectiei Regionale de Politie Transporturi Cluj Napoca - Biroul Judetean de Politie Transporturi Bistrita Nasaud, impreuna cu reprezentanti ai Directiei Silvice Bistrita-Nasaud si Garda Forestiera Bistrita-Nasaud au actionat pe linia combaterii delictelor silvice in incinta statiei CFR Rodna.

 In urma activitatilor desfasurate, a fost identificata o societate comerciala, care a depozitat cantitatea de 72 mc de material lemnos, pe un teren, aflat pe raza statiei CFR Rodna, fara indeplinirea conditiilor legale.

 Cu aceasta ocazie, politistii au sanctionat societatea comerciala, conform Legii 171/2010 - privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, cu amenda in valoare de 3000 lei. Cantitatea de 72 mc de material lemnos a fost ridicata in vederea confiscarii.

 Totodata, in incinta statiei CFR Rodna a fost gasita abandonata, cantitatea de 19 mc de material lemnos, care, de asemenea a fost ridicata in vederea confiscarii.

 

 

.

 

ACTIUNI PENTRU COMBATEREA EVAZIUNII FISCALE

 Politistii bistriteni au desfasurat actiuni, in urma carora au constatat si aplicat 63 de sanctiuni contraventionale cu amenzi in valoare de aproximativ 155 000 lei.

 La data de 20 septembrie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, Serviciului Rutier si Serviciului de Ordine Publica, au actionat pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, efectuand filtre rutiere, controale si verificari de specialitate la unitati comerciale de pe raza intregului judet.

 In cadrul actiunii a fost oprita in trafic, pentru control, o autoutilitara, care transporta cantitatea de 11,15 mc de material lemnos, fara a detine documente legale.

 Conducatorul autoutilitarei a fost sanctionat contraventional conform Legii 171/2010-privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, respectiv Legii 132/2017- privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto, cu amenzi, in valoare totala de 11000 lei. Totodata, a fost luata masura confiscarii atat a materialului lemnos, cat si a autoutilitarei in cauza.

 In urma activitatilor desfasurate, au fost aplicate in total 63 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 154 900 lei si a fost confiscat numerar in suma totala de 7 358 lei.

 

 

 

 

0 comentarii1260 vizualizări21 septembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0