Adevarul umbla cu capul spart.          -          Cine cuteaza sa spuna adevarul poate lesne umbla batut, ca marul.          -          Adevarul invinge orice.          -          Copiii ?i nebunii spun adevĂrul.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 21 Septembrie 2018 - 2394 vizitatori azi
Politistii cerceteaza patru barbati, care ar fi tulburat ordinea si linistea publica si ar fi agresat trei persoane.

Toti cei patru au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand a fi prezentati, in cursul zilei de astazi, instantei, cu propunere de arestare preventiva.  La data de 22 septembrie a.c., politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale impreuna cu lucratori din cadrul Politiei Oras Beclean si cu sprijinul Serviciului Actiuni Speciale au pus in executare un numar de 4 mandate de aducere. Mandatele au fost emise pentru patru barbati, cu varste cuprinse intre 23 si 47 de ani, din localitatile Beclean si Figa, acestia fiind cercetati sub aspectul savarsirii infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice, lovire sau alte violente si complicitate la lovirea sau alte violente.

 

Din cercetarile efectuate de politisti, a rezultat faptul ca, la data de 26 decembrie 2015 si 23 septembrie 2016, in orasul Beclean, doi dintre acestia, respectiv tanarul de 23 de ani impreuna cu un altul de 26 de ani, ambii din localitate, pe fondul unor neintelegeri ar fi agresat doua persoane.

 

De asemenea, la data de 2 mai 2016, cei patru barbati ar fi tulburat linistea si ordinea publica, doi dintre acestia avand asupra lor cutite, in parcarea unui magazin, din Beclean, unde au provocat un scandal si au agresat o persoana, lovind-o cu pumnii.

 

Fata de cei in cauza, politistii Serviciului de Investigatii Criminale au luat masura retinerii pentru 24 de ore, urmand a fi prezentati instantei, cu propunere de arestare preventiva.

 

Acestia au fost depusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, urmand ca cercetarile sa fie continuate, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean.          

 

0 comentarii1232 vizualizări24 septembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0