Adevarul umbla cu capul spart.          -          Cine cuteaza sa spuna adevarul poate lesne umbla batut, ca marul.          -          Adevarul invinge orice.          -          Copiii ?i nebunii spun adevĂrul.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 19 Septembrie 2018 - 3178 vizitatori azi
27 de conducatori auto au ramas fara permis de conducere pentru diverse abateri la regimul rutier.

In perioada 22-24 septembrie a.c., politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud au desfasurat actiuni preventive, pe raza intregului judet. Actiunile au vizat cresterea gradului de siguranta in randul cetatenilor, precum si prevenirea accidentelor de circulatie.

 Politistii Serviciului Rutier au actionat pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere si sanctionarea celor care nu respecta regulile de circulatie,  punand in pericol siguranta circulatiei pe drumurile publice.

 In perioada mentionata, la nivel judetean au fost aplicate 526 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 172 555 lei, majoritatea ca urmare a incalcarii normelor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

 De asemenea, ca urmare a unor nereguli tehnice constatate, politistii au retras 11 certificate de inmatriculare. Totodata, fata de 27 conducatori auto a fost luata masura complementara a suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 

NU conduceti vehicule sub influenta alcoolului! Infractiuni la regimul rutier constatate de politistii bistriteni, la sfarsit de saptamana. 

 In noaptea de 23/24 septembrie a.c., un tanar, de 20 ani, din Rodna, in timp ce conducea un moped pe raza comunei, a pierdut controlul acestuia, colizionand un autoturism parcat in afara partii carosabile.

 In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a tanarului.

 Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. De asemenea, i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 Cu ocazia verificarilor efectuate, s-a constatat ca nu detine permis de conducere, iar mopedul in cauza nu este inmatriculat.

 Politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai au intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neinmatriculat, conducerea unui vehicul fara permis de conducere, conducerea unui vehicul cu alcoolemie si vatamare corporala din culpa.

 

*** 

 

Ieri, 24 septembrie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Singeorz-Bai au depistat in trafic un barbat, de 31 ani, din Singeorz-Bai in timp ce conducea un autoturism prin localitate, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

 Barbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Politistii au intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

*** 

 

La data de 24 septembrie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au depistat in trafic un barbat, de 43 ani, din Sarata, in timp ce conducea un moped neinmatriculat pe DN 15 A prin localitatea Saratel.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 S-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neinmatriculat si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

***

 

 In dimineata zilei de 24 septembrie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Beclean au identificat un barbat, de 39 ani, din Feldru in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, prin localitatea Coldau, avand suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

***

La aceeasi data, 24 septembrie a.c., un barbat, de 40 ani, din Lechinta, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 H, intre localitatile Fintinele-Morut, nu a adaptat viteza intr-o curba la dreapta, colizionand o conducta de gaz si rasturnandu-se in afara partii carosabile.

 In urma accidentului a rezultat ranirea soferului si a trei pasageri cu varste cuprinse intre 27 si 32 ani, toti din Bungard.

 Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Acestuia i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile continua de Politia orasului Beclean sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului si vatamare corporala din culpa.

 

 

0 comentarii1120 vizualizări25 septembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0