Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 02 Octombrie 2020 - 722 vizitatori azi
Saptamana prevenirii continua - VIOLENTA IN FAMILIE IN ATENTIA POLITISTILOR.

Joi, 05 octombrie, activitatile preventive ale politistilor din judet au vizat tema violentei in familie. In cadrul intalnirilor politistilor cu membrii comunitatii, cu reprezentanti ai institutiilor cu atributii in domeniu, au fost dezbatute modalitati de informare si sensibilizare a populatiei pe subiectul violentei domestice.

 Tema s-a dovedit a fi una extrem de sensibila. Proiectele si activitatile viitoare ale tuturor factorilor implicati in acest gen de activitati vor viza educarea copiilor din medii sociale vulnerabile, precum si implicarea parintilor in activitati de sensibilizare si constientizare a riscurilor si urmarilor tolerarii comportamentelor abuzive din partea unor membrii ai familiei.

 La sediul Inspectoratului Judetean de Politie s-a desfasurat o intalnire pe tema violentei in familie. La aceasta activitate au participat reprezentanti ai Consiliului Judetean  Bistrita- Nasaud, ai Serviciului de Probatiune din cadrul Tribunalului Bistrita- Nasaud, C.J.R.A.E., Inspectoratul Scolar Judetean, D.G.A.S.P.C.,  Asociatia PROFAMILIA, C.P.E.C.A. Bistrita- Nasaud.

 De asemenea, la Centrul Misionar Ion Bunea din  Singeorz- Bai a avut loc o intalnire pe aceeasi tema, in parteneriat cu Clubul Copiilor Singeorz- Bai, Protopopiatul Nasaud, Liceul Teoreteic Solomon Halita si Scoala Generala Artemiu Publiu din localitate.

 

 

0 comentarii2394 vizualizări06 octombrie 2017
rss 2.0
rss 2.0