Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 07 August 2020 - 12056 vizitatori azi
Actiuni pentru depistarea celor care incalca regulile de circulatie.

Zilnic, politistii de la Rutiera si Ordine Publica actioneaza pentru depistarea celor care incalca regulile de circulatie, punand astfel in pericol pe ceilalti participanti la trafic. La data de 9 octombrie a.c., pe DN 17, in localitatea Tiha Birgaului, in cadrul activitatilor de supraveghere a traficului si de prevenire a accidentelor rutiere, politistii l-au depistat pe un tanar, de 27 ani, din Stulpicani, judetul Suceava, in timp ce conducea o autoutilitara care tracta o semiremorca, efectuand transport de marfa.

 Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar valoarea indicata a fost peste limita legala, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita, unde i-au  fost recoltate doua mostre de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Politistii Serviciului Rutier i-au intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice sau altor substante.


***

 

La aceeasi data, in municipiul Bistrita, politistii Biroului de Ordine Publica l-au depistat in trafic, pe un barbat, de 32 de ani, din Feldru, care conducea un autoturism.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule si i-au intocmit dosar penal, fiind efectuate cercetari sub aspectul infractiunii de conducere fara permis.


***

De asemenea, pe DJ 172E, in localitatea Lechinta,  politistii Sectiei 4 Politie Beclean l-au depistat in trafic, pe un tanar, de 20 ani, din Budacu de Sus, in timp ce conducea o autoutilitara cu numerele provizorii de circulatie, expirate din luna aprilie a.c.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca tanarul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 I s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducere fara permis si conducerea unui vehicul neinmatriculat.   

 

 

 

Banuiti de furt, identificati de politistii Biroului Investigatii Criminale.           

 La data de 9 octombrie a.c., in cadrul cercetarilor efectuate intr-un dosar penal de furt, ramas initial cu autor necunoscut, politistii Biroului Investigatii Criminale au identificat doi barbati, banuiti de comiterea faptei.

Astfel, in urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca, la data de 17 ianuarie a.c.,  doi clujeni, in varsta de 29, respectiv 32 de ani ar fi sustras dintr-un magazin, un telefon.

Prejudiciul a fost recuperat si restituit proprietarului, iar cercetarile sunt continuate de catre Biroul Investigatii Criminale, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

0 comentarii2359 vizualizări10 octombrie 2017
rss 2.0
rss 2.0