Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Infractiuni la regimul rutier constatate de politistii din Singeorz-Bai.

La data de 11 octombrie a.c., in orasul Singeorz-Bai, politistii din cadrul Politiei Orasului Singeorz-Bai l-au depistat in trafic pe un barbat, de 29 de ani, din Rodna, in timp ce conducea un autoturism, avand suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 De asemenea, la aceeasi data, pe DN 17D, in localitatea Ilva Mica, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai l-au depistat pe un tanar, de 25 de ani, din Feldru, care conducea un autoturism, avand dreptul de a conduce autovehicule suspendat, pentru o perioada de trei luni.

 In ambele cazuri, politistii au intocmit dosar penal.

 

 

      Material lemnos, fara documente legale de provenienta, ridicat in vederea confiscarii.

 La data de 11 octombrie a.c., in localitatea Lunca Lesului, politistii l-au depistat pe un barbat, de 30 ani, din Singeorz-Bai, in timp ce transporta cu o autoutilitara cantitatea de 2,5 mc material lemnos, fara documente legale de provenienta.

 Conducatorul auto a fost sanctionat contraventional conform prevederilor Legii nr. 171/2010, iar materialul lemnos, in valoare de 360 de lei, a fost ridicat in vederea confiscarii.

 

0 comentarii2730 vizualizări12 octombrie 2017




rss 2.0
rss 2.0