Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 08 August 2020 - 15714 vizitatori azi
Trei mandate de executare a pedepsei inchisorii au fost puse in aplicare de politisti.

La data de 12 octombrie a.c., politistii Serviciul de Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul Politiei Orasului Singeorz-Bai si cei ai Postului de Politie Rebrisoara au desfasurat o actiune, pe valea Somesului. Cu aceasta ocazie au fost puse in aplicare trei mandate de executare a pedepsei inchisorii, toate emise de catre Tribunalul Bistrita - Nasaud. Astfel, doi barbati de 31, respectiv 27 de ani, ambii din Rebrisoara au fost condamnati la 3 ani si 8 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de tentativa de omor, iar un tanar de 20 de ani, din Rodna a fost condamnat la 7 ani  si 6 luni inchisoare, pentru comiterea de infractiunii de tentativa de omor.

 Cei trei au fost incarcerati in Penitenciarul Bistrita.

 


Actiuni pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale au fost desfasurate de politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, pe raza judetului.

 La data de 12 octombrie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au organizat si desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, pe raza judetului.

 Cu aceasta ocazie, au fost efectuate controale si verificari de specialitate, la unitati comerciale de pe raza judetului Bistrita-Nasaud, avand ca scop combaterea fenomenelor ilicite din domeniile traficului si comertului cu tigarete si produse din tutun precum si producerii si comercializarii alcoolului si bauturilor alcoolice.

 In urma activitatilor desfasurate, au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare totala de 25.000 lei, toate prevazute de Legea cu nr. 12/1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite. Totodata, au fost confiscate bauturi alcoolice in suma de 118 lei.

 

 

Continua actiunile silvice. Amenzi in valoare de 8000 lei aplicate de politisti si peste 7 mc de material lemnos confiscat.

 La data de 12 octombrie a.c., in cadrul actiunilor de prevenire si combatere a delictelor silvice, politistii au fost confiscat 7,25 mc de material lemnos in valoare totala de 1155 lei.

 Astfel, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Birgaului au constatat si aplicat 2 sanctiuni contraventionale conform Legii 171/2010 - privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, in valoare de 3000 lei si au ridicat in vederea confiscarii, cantitatea de 4,85 mc de material lemnos, in valoare totala de 855 lei.

 De asemenea, in aceeasi zi, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au constatat si aplicat 2 sanctiuni contraventionale conform Legii 171/2010, in valoare totala de 5000 lei si au ridicat in vederea confiscarii 2,4 mc de material lemnos, in valoare de 300 lei, transportat fara a detine documente legale.

 

 

Compartimentul de Relatii Publice

0 comentarii2058 vizualizări13 octombrie 2017
rss 2.0
rss 2.0