Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 25 Septembrie 2020 - 2202 vizitatori azi
Actiuni silvice. Peste 33 mc de material lemnos, confiscati de politisti.

Ieri, 18 octombrie a.c., politistii Serviciului de Ordine Publica - Biroul pentru combaterea delictelor silvice impreuna cu politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Birgaului si cu sprijinul specialistilor din cadrul Garzii Forestiere Bistrita-Nasaud au efectuat controale atat in trafic, cat si la societati comerciale, de pe Valea Birgaului, actiunea avand scopul de a combate delictele silvice.

 In urma controalelor efectuate, au fost constatate si aplicate sanctiuni contraventionale, conform Legii 171/2010, in valoare totala de 11 000 lei.

 Totodata, a fost ridicata in vederea confiscarii cantitatea de 17,75 mc de material lemnos, in valoare de 6138 lei, detinut, respectiv transportat fara documente de provenienta legala.

 

***

La aceeasi data, politistii Postului de Politie Bistrita Birgaului impreuna cu organele silvice din cadrul Ocolului Silvic Bistrita Birgaului au desfasurat o actiune pentru combaterea delictelor silvice pe raza comunei.

 Astfel in urma controalelor efectuate, a fost constatata si aplicata o sanctiune contraventionala, in valoare de 6000 lei. De asemenea, a fost ridicata in vederea confiscarii, cantitatea de 16,135 mc de material lemnos, in valoare de 2742,95 lei, detinut in curtea unei locuinte, fara documente de provenienta legala.     

 

 

Un tanar, de 25 ani s-a ales cu dosar penal pentru savarsirea de infractiuni la regimul circulatiei.

   In noaptea de 18/19 octombrie a.c., politistii Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei municipiului Bistrita au depistat in trafic un tanar, de 25 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism, prin localitate, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

 Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca tanarul nu detine permis de conducere.

 In cauza, a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului si conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

NU conduceti vehicule daca nu detineti permis de conducere sau daca ati consumat alcool!Puneti in pericol atat siguranta dumneavoastra, cat si a celorlalti participanti la trafic.

 

.

 

"BICICLISTI, MOPEDISTI SI CARUTASI, IN SIGURANTA"- in judetul Bistrita-Nasaud

 Activitatile preventive din cadrul proiectului de prevenire, informare si constientizare a biciclistilor, mopedistilor si carutasilor continua.

 Ieri, 19 octombrie a.c., in cadrul proiectului " BICICLISTI, MOPEDISTI SI CARUTASI IN SIGURANTA", politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Birgaului au continuat activitatea de prevenire, informare si constientizare a biciclistilor, mopedistilor si carutasilor, fiind prezenti in localitatile Livezile, Cusma si Dorolea.

 Astfel ca, politistii le-au explicat oamenilor regulile de circulatie, le-au inmanat veste reflectorizante, i-au testat cu fiole alcooltest, unde a fost cazul, si le-au daruit brosuri care cuprind regulile de circulatie, pedepsele pentru incalcarea lor si recomandari, atat preventive, cat si in caz de accident. In total au fost distribuite 28 de materiale preventive.

 Organizarea acestor actiuni stradale de prevenire, informare si constientizare vizeaza cresterea gradului de siguranta si reducerea accidentelor de circulatie.

 

 

 

 

 

0 comentarii2632 vizualizări19 octombrie 2017




rss 2.0
rss 2.0