Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 30 Octombrie 2020 - 1054 vizitatori azi
Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politisti.

Ieri, 19 octombrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Bistrita impotriva unui tanar, de 23 ani, din Bistrita. Acesta a fost condamnat la 2 ani si 214 zile inchisoare pentru comiterea infractiunii de furt calificat. Tanarul a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

 

Actiuni pe linia prevenirii comercializarii de produse, fara respectarea normelor legale.

 La data de 19 octombrie a.c., politistii Biroului de ordine publica din cadrul Politiei municipiului Bistrita impreuna cu politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, ai Serviciului Criminalistic, cu sprijinul specialistilor din cadrul I.S.U. Bistrita-Nasaud si al specialistilor din cadrul D.S.V.S.A. Bistrita-Nasaud au actionat in sistem integrat, pe raza localitatii Viisoara pentru prevenirea comercializarii de produse, fara respectarea normelor legale.

 In urma controalelor efectuate, au fost constatate si aplicate 11 sanctiuni contraventionale, din care 4 conform HG 537/007- privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele de prevenire si stingere a incendiilor, 3 conform Legii 12/1990 - privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite, 2 conform HG 984/2005 - privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor si 2 conform Legii 333/2003 - privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.

 Valoarea totala a contraventiilor aplicate este de 12 200 lei.

 

Actiunile pentru combaterea delictelor silvice continua. Material lemnos in valoare de aproximativ 8300 lei, confiscat de politisti.

 La data de 19 octombrie a.c., politistii Serviciului de Ordine Publica - Biroul pentru combaterea delictelor silvice impreuna cu politistii Serviciului de Actiuni Speciale si cu sprijinul specialistilor din cadrul Garzii Forestiere Bistrita-Nasaud au continuat actiunile pe Valea Birgaului, pentru combaterea delictelor silvice.

 In urma controalelor efectuate, a fost constatata si aplicata o sanctiune contraventionala in valoare de 6000 lei. De asemenea a fost ridicata in vederea confiscarii cantitatea de 37,318 mc de material lemnos, in valoare totala de aproximativ 8300 lei.

 Materialul lemnos confiscat a fost detinut in curtea unei locuinte de pe raza comunei Bistrita Birgaului, fara documente de provenienta legala.

 


Infractiuni constatate la regimul rutier.

 La data de 19 octombrie a.c., politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai au depistat in trafic un barbat, de 39 ani, din Rodna, in timp ce conducea un autoturism neinmatriculat pe DN 17 D, prin Anies.

 S-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neinmatriculat.

 

***

In noaptea de 19/20 octombrie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au identificat in trafic un barbat, de 39 ani, din Dumitra, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17 C, prin localitate, avand suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 In cauza, politistii au intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

 

 

0 comentarii2359 vizualizări20 octombrie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0