Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 13 Decembrie 2018 - 3880 vizitatori azi
Doua mandate de executare a pedepsei inchisorii au fost puse in aplicare de politisti.

La data de 8 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis Judecatoria Bistrita impotriva unui barbat, de 49 ani, din Bistrita. Acesta este condamnat la 1 an, 8 luni si 1055 de zile de  inchisoare pentru comiterea infractiunii de inselaciune. De asemenea, la aceeasi data, politistii din cadrul Compartimentului Urmariri au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii emis de Tribunalul Bistrita-Nasaud impotriva unui tanar, de 27 ani, din Romuli, care este condamnat la 11 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de complicitate la infractiunea de omor.

 Cei doi au fost incarcerati in Penitenciarul Bistrita.

 

Pietoni, traversati doar prin locuri permise si asigurati-va temeinic!De asemenea, pentru a nu fi implicati in evenimente rutiere nedorite, politistii va recomanda sa tineti cont de sfaturile lor. La data 8 noiembrie a.c., pe DN 17 C, in localitatea Salva, o femeie, de 43 ani, din Cosbuc, care, in calitate de pieton s-a angajat in traversarea drumului public prin spatele autobuzului din care a coborat si fara sa se asigure a fost accidentata de un autoturism care circula regulamentar si care era condus de un barbat, de 38 de ani, din Nasaud. 

 In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a femeii.

Atat conducatorul auto cat si pietonul au fost testati cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative, in ambele cazuri.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Politiei Orasului Nasaud, sub aspectul savarsirii de vatamare corporala din culpa.

 

 

Pentru a nu fi implicati in evenimente rutiere nedorite, politistii va recomanda sa tineti cont de sfaturile lor:

 Traversati drumul public doar prin locurile permise!

Inainte sa va angajati in traversare, asigurati-va de mai multe ori!

Respectati regulile de circulatie rutiera si adoptati un comportament preventiv!

Pe timp de noapte, daca circulati pe partea carosabila a drumului, aplicati pe imbracaminte accesorii reflectorizante sau aveti la indemana o sursa de lumina vizibila din ambele parti!