Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 23 Februarie 2020 - 4082 vizitatori azi
Inedit. Jurnalistii bistriteni sunt pusi sa faca puzzle la politie.

Corespondentii principalelor posturi de televiziune de la nivel national au de curand o noua ocupatie atunci cand asteapa in biroul ofiterului de presa, pentru realizarea unor video-reportaje sau declaratii de presa. Pentru ca documentarea purtatorului de cuvant si culegerea de informatii pentru presa de la mai multe compartimente ale IJP BN poate dura minute intregi, jurnalistii sunt invitati de Claudia Radoi sa faca un puzzle, pentru a petrece timpul de asteptare in mod constructiv si pentru a detensiona atmosfera.

Claudia Radoi ne-a spus ca deja sunt doi performeri la puzzle - Mihai Leder de la Antena 1 si Julia Nagy de la Pro Tv.

Acestia au reusit sa termine un puzzle cu Hannah Montana si se apropie de sfarsit cu unul mai dificil avand tema Lions King.

Claudia Radoi sustine ca acum exista in biroul de relatii cu presa o atmosfera calda, relaxata, chiar atragatoare pentru jurnalisti, care vin mai des la politie dupa informatii si fiecare, dupa puteri si imaginatie, mai completeaza cu cateva piese un tablou de puzzle.

0 comentarii1918 vizualizări15 septembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0