Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 24 Octombrie 2018 - 4226 vizitatori azi
Candidatii care doresc sa devina politisti vor sustine testarea psihologica.

In perioada 6-7 decembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, candidatii inscrisi vor sustine testarea psihologica. Politistii Serviciului de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud au preluat 171 de dosare de recrutare ale candidatilor care doresc sa devina politisti si care vor sustine concursul de admitere pentru una dintre scolile de agenti de politie. Din totalul celor inscrisi, 91 au optat pentru Scoala de agenti de politie "Septimiu Muresan" Cluj-Napoca, 75 pentru Scoala de agenti de politie " Vasile Lascar" Campina si 5 pentru Scoala de agenti de politie de frontiera "Avram Iancu" Oradea.

 In perioada 6-7 decembrie a.c., la sediul IPJ Bistrita-Nasaud, candidatii inscrisi vor sustine testarea psihologica. Candidatii vor avea asupra lor actul de identitate si pix cu pasta de culoare albastra. Nu este permis accesul candidatilor cu telefonul mobil in sala de testare.

 Pana pe data de 22 decembrie a.c., candidatii declarati "apt psihologic" vor depune fisele medicale-tip complete.

 Pentru inscrierea la unitatile de invatamant postliceal ale M.AI si eliberarea legitimatiei de concurs, candidatii se vor prezenta la sediul scolilor postliceale in perioada 13-14 ianuarie 2018.

 De asemenea, in perioada 15-19 ianuarie 2018, la sediul fiecarei institutii, conform graficelor stabilite de catre fiecare unitate de invatamant postliceal se vor organiza si desfasura probele eliminatorii.

 Toate informatiile in legatura evaluarea performantei fizice gasiti accesand link-ul: https://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/comunicate/traseu-practico-aplicativ-pentru-admiterea-la-scolile-de-politie

  Proba de verificare a cunostintelor va avea loc in data de 20 ianuarie 2018 si va consta intr-un test grila la disciplinele limba romana si limba straina (limba engleza sau limba franceza).

***

Relatii suplimentare se pot obtine zilnic la Serviciul Resurse Umane al I.P.J. Bistrita-Nasaud, la telefon 0263/203112 sau 0263/203113 sau pe site-ul unitatii https://bn.politiaromana.ro, la sectiunea CARIERA.

 

Mult succes tuturor!

0 comentarii882 vizualizări05 decembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0