Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 24 Octombrie 2018 - 4204 vizitatori azi
53 de pomi de Craciun au fost confiscati.

La data de 5 decembrie a.c., politistii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice si specialisti din cadrul Garzii Forestiere judetene Bistrita-Nasaud au desfasurat actiuni pentru combaterea delictelor silvice, pe valea Somesului. Astfel, l-au depistat pe un barbat din localitatea Sant, in timp ce transporta cu o caruta tractata de un tractor, 47 de pomi de Craciun fara documente legale de provenienta. Acesta a fost sanctionat contraventional cu suma de 5000 de lei conform Legii 171/2010, iar pomii de Craciun au fost confiscati si predati in custodia Ocolului Silvic Izvorul Somesului Mare Sant. De asemenea, politistii au dispus confiscarea mijlocului de transport folosit de contravenient.

 In cadrul aceleiasi actiuni, politistii l-au depistat pe un alt barbat, din aceeasi localitate, care transporta  cu o autoutilitara 6 pomi de Craciun fara documente legale de provenienta. Barbatul a fost sanctionat cu avertisment conform Legii 171/2010, iar brazii au fost confiscati.

 Astfel de actiuni vor avea loc in perioada urmatoare pe raza intregului judet.

 

.

 

Mos Nicolae a fost ajutat de politistii Biroului Judetean de Politie Transporturi, pentru a ajunge la toti copiii.

 In ajun de Mos Nicolae, politistii Biroului Judetean de Politie Transporturi Bistrita-Nasaud au dus bucurii copiilor din Centrul de Plasament Bistrita.

S-au pregatit din timp, mai exact din data de 24 noiembrie a.c., cand au donat sange la Centrul de Transfuzii din Bistrita si din banii obtinuti, precum si donatii facute de ei, i-au dat o mana de ajutor lui Mos Nicolae.

Astfel, peste 40 de copii au fost vizitati de politistii de la Transporturi care le-au dus dulciuri si fructe si le-au urat "Sarbatori Fericite!".

 

 

 

 

0 comentarii882 vizualizări06 decembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0