Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Condamnat la inchisoare, pentru conducere fara permis. Sustragerea unei arme letale.

Un barbat, de 53 ani a fost condamnat la 1 ani, 11 luni si 6 zile inchisoare, pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere. La data de 28 decembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Tirgu Lapus, impotriva unui barbat, de 53 ani, din Reteag.

Acesta a fost condamnat la 1 an, 11 luni si 6 zile inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

Barbatul a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

 

 

Politistii bistriteni au identificat cu operativitate un tanar, banuit de sustragerea unei arme letale si a unui numar de 71 de cartuse.

 La data de 28 decembrie a.c., Politia a fost sesizata despre faptul ca, persoane necunoscute ar fi sustras dintr-o locuinta de pe raza localitatii Rodna, o arma letala si aproximativ 70 de cartuse.

In cauza, a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

In cadrul cercetarilor efectuate cu operativitate in acest dosar penal , politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase impreuna cu politisti din cadrul Politiei orasului Singeorz-Bai au identificat un tanar, de 17 ani, din Rodna, banuit de comiterea faptei.

Astfel, s-a stabilit faptul ca in noaptea de 27/28 decembrie a.c., tanarul ar fi sustras dintr-o locuinta din Rodna, o arma letala cu glont, cu destinatia vanatoare si 71 de cartuse, care se aflau intr-o cutie metalica destinata pastrarii armelor si munitiilor.

Arma in cauza, precum si cele 71 de cartuse au fost recuperate, urmand a fi restituite persoanei pagubite.

Tanarul cercetat pentru comiterea infractiunii de nerespectarea regimului armelor si munitiilor se afla sub control judiciar, pentru mai multe infractiuni de furt calificat, cauza care se afla pe rolul Judecatoriei Nasaud.

Fata de acesta, a fost luata masura retinerii pentru 24 ore, urmand a fi prezentat Judecatoriei Nasaud cu propunere de arestare preventiva.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Serviciului de Actiuni Speciale si al Serviciului Criminalistic.

 

 

 

Daca puneti in circulatie sau conduceti un autovehicul neinmatriculat pe drumurile publice riscati  inchisoarea de la 1 la 3 ani sau amenda.

 La data de 28 decembrie a.c., in cadrul unor actiuni de monitorizare a traficului rutier pe DJ 172 A, in Nuseni, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au oprit pentru control un autoturism, condus de un tanar, de 23 ani, din Chiochis.

Cu ocazia verificarilor efectuate, politistii au constatat ca autoturismul figureaza radiat din circulatie.

In cauza, s-a intocmit dosar penal pentru punerea in circulatie sau conducerea unui autovehicul neinmatriculat.

 

 

Actiune comuna a politistilor nasaudeni si a reprezentantilor Registrului Auto Roman. Au fost retrase 6 certificate de inmatriculare.

 Ieri, 28 decembrie a.c., politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud impreuna cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman au desfasurat actiuni rutiere, pe raza localitatilor Dumitra, Cepari si Telciu.

Actiunile au avut ca scop verificarea starii tehnice a autovehiculelor si prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia activitatilor desfasurate, politistii au constatat si aplicat 20 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 3335 lei.

Totodata au fost retrase 6 certificate de inmatriculare pentru diferite abateri rutiere.

 

0 comentarii2751 vizualizări29 decembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0