Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 19 Februarie 2019 - 2700 vizitatori azi
POLITISTII BISTRITENI LA DATORIE, LA SFARSIT DE SAPTAMANA.

Politistii bistriteni au actionat la sfarsit de saptamana pentru prevenirea faptelor antisociale, mentinerea ordinii si sigurantei publice, precum si pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere. Astfel, actiunile rutiere din ultimele zile au avut scopul de a creste gradul de siguranta rutiera, prin depistarea in trafic a tuturor celor care incalca regulile de circulatie si pun in pericol siguranta atat a lor, cat si a celorlalti participanti la trafic.

Cu ocazia actiunilor desfasurate, in perioada 2-4 februarie a.c., politistii au aplicat peste 600 de sanctiuni, majoritatea conform OUG 195/2002 - privind circulatia pe drumurile publice, in valoare totala de peste 184 000 de lei.

De asemenea, ca urmare a incalcarii normelor de circulatie, politistii de la rutiera au retinut 25 de premise de conducere si au retras 13 certificate de inmatriculare.

 

Infractiuni constatate in trafic de catre politistii bistriteni:

 In noaptea de 2/3 februarie a.c., politistii Biroului de Ordine Publica au depistat in trafic un tanar, de 27 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

 Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 A fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

La data de 2 februarie a.c., politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai au identificat in trafic un barbat, de 52 ani, din Lesu, in timp ce conducea o autoutilitara, pe raza comunei, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Acesta a fost testat si cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

 S-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

***

La data de 3 februarie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au depistat in trafic un barbat, de 49 ani, din Dipsa, in timp ce conducea un autoturism neinmatriculat si fara a detine permis de conducere.

 S-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere si punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat.

 

***

 

 

La data de 3 februarie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Beclean au identificat in trafic un barbat, de 50 ani, din Figa, in timp ce conducea un moped, pe DJ 172, fara sa detina permis de conducere.    

 Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 S-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 De asemenea, in noaptea de 3/4 februarie a.c., politistii beclenari au depistat in trafic un barbat, de 30 ani, din Strugureni, in timp ce conducea prin localitate un autoturism, fiind sub influenta alcoolului.

 Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 S-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

 

   ***

 

In noaptea de 3/4 februarie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat in trafic un barbat, de 57 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, fiind sub influenta alcoolului.

 In aceeasi noapte, politistii Biroului Rutier au mai depistat in trafic un tanar, de 25 ani, din Prundu Birgaului, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, fiind de asemenea sub influenta alcoolului.

 Cei doi au fost condusi la spital, unde le-au fost prelevate cate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In ambele cazuri, a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

 

CONDUCETI PRUDENT SI RESPECTATI REGULILE DE CIRCULATIE!

 

0 comentarii1624 vizualizări05 februarie 2018
rss 2.0
rss 2.0