Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 15 Decembrie 2018 - 6672 vizitatori azi
CIRCULATI PRUDENT SI RESPECTATI REGULILE DE CIRCULATIE!

Doua persoane s-au ales cu dosar penal pentru savarsirea unor infractiuni la regimul rutier. La data de 22 februarie a.c., in cadrul unei actiuni la regimul rutier, politistii Biroului Rutier au oprit in trafic pentru control o femeie, de 30 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism prin localitate.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca autoturismul in cauza nu este inmatriculat.

 Astfel, in cauza, s-a intocmit dosar penal pentru punerea in circulatie pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

 

***

De asemenea, la aceeasi data, 22 februarie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au oprit pentru control in trafic un barbat, de 48 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 G, prin localitatea Satu Nou.

 Politistii au procedat la testarea barbatului, cu aparatul etilotest, constatand ca acesta a consumat bauturi alcoolice, inainte de a se urca la volan.

 Barbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 A fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

  

 

               Un tanar banuit de comiterea infractiunii de distrugere, identificat de politistii nasaudeni.

 La data de 21 februarie a.c., Politia orasului Nasaud a fost sesizata prin plangere penala despre faptul ca, persoane necunoscute ar fi distrus un numar de 29 de corpuri de iluminat public de pe raza orasului.

 Valoarea prejudiciului cauzat este de peste 3500 lei.

 Astfel, la data de 22 februarie a.c., in cadrul cercetarilor efectuate in dosarul penal inregistrat, privind infractiunea de distrugere, politistii nasaudeni au identificat un tanar, de 21 ani, din Nasaud, banuit de comiterea faptei.

 Tanarul este cercetat pentru faptul ca, la data de 21 februarie a.c., ar fi distrus un numar de 29 de corpuri de iluminat public, folosind o replica de arma de tip airsoft, cu bile din plastic.

 Politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere.

 

0 comentarii966 vizualizări23 februarie 2018
rss 2.0
rss 2.0