Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 15 Decembrie 2018 - 6794 vizitatori azi
Politistii bistriteni actioneaza zilnic pentru siguranta participantilor la trafic.

Ieri, 25 februarie a.c., politistii rutieri bistriteni au fost prezenti in trafic, actionand pe raza intregului judet, pentru cresterea gradului de siguranta rutiera si sanctionarea celor care nu respecta regulile de circulatie si pun astfel in pericol atat siguranta lor, cat si a celorlalti participanti la trafic.

 In cadrul activitatilor desfasurate, la nivel judetean, au fost constatate si aplicate 180 de sanctiuni contraventionale, majoritatea conform OUG 195/2002 - privind circulatia pe drumurile publice, in valoare totala de aproximativ 70 000 lei.

 De asemenea, pentru diferite abateri rutiere, fata de 14 conducatori auto a fost luata masura complementara de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice si au fost retrase 3 certificate de inmatriculare.

 Politistii rutieri va recomanda sa conduceti prudent si sa respectati regulile de circulatie pentru a ajunge in siguranta la destinatie.

 Consecinte ale alcoolului la volan! ATENTIE: Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani.

 

In dimineata zilei de 25 februarie a.c., un barbat, de 28 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, prin localitatea Piatra Fantanele, pe fondul consumului de alcool si a neacordarii de prioritate, a intrat in coliziune cu o autoutilitara, care tracta o remorca, condusa de un barbat din Republica Moldova.

 In urma accidentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

 Barbatul de 28 ani a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Politistii Serviciului Rutier au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenta alcoolului.

 

 

0 comentarii945 vizualizări26 februarie 2018
rss 2.0
rss 2.0