Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 15 Decembrie 2018 - 6274 vizitatori azi
"POLITIA BISTRITEANA VA DORESTE O PRIMAVARA LINISTITA!

SUNTEM ALATURI DE DUMNEAVOASTRA, DRAGI DOAMNE SI DOMNISOARE!  Desi 1 Martie a fost o zi neobisnuit de friguroasa, politistii bistriteni au "fortat" debutul primaverii si au incercat sa aduca o raza de soare si caldura doamnelor si domnisoarelor prezente azi in trafic.

Astfel, astazi, politistii Serviciului Rutier impreuna cu cei ai Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii si cu sprijinul studentilor si elevilor aflati in perioada de practica in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud le-au oferit martisoare si felicitari, precum si sfaturi pentru o primavara linistita si in siguranta.

Activitatile  de informare specifice  acestei perioade, care au in centrul atentiei femeia, sunt deja obisnuite pentru bistriteni. Astfel, in acest context a debutat campania preventiva " Femeia - informata si protejata" care se va desfasura in perioada 1-8 martie a.c., cu activitati dedicate femeilor, pe raza judetului Bistrita - Nasaud.

Tuturor doamnelor si domnisoarelor, va dorim o primavara insorita, fara evenimente  neplacute!

 

Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii!

 

 

 

 

 

 

0 comentarii1064 vizualizări01 martie 2018
rss 2.0
rss 2.0