Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Politistii au aplicat sanctiuni de 80500 lei, in cadrul unor actiuni care au vizat comertul cu flori.

In perioada 7-8 martie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au desfasurat actiuni in sistem integrat, impreuna cu politisti din cadrul Politiei municipiului Bistrita si din cadrul Politiilor orasenesti Nasaud, Beclean si Sangeorz-Bai. Actiunile au vizat prevenirea si combaterea evaziunii fiscale in domeniul comertului cu flori.

 Astfel, in cele doua zile, au fost efectuate controale de specialitate, verificandu-se 38 de operatori economici care isi desfasoara activitatea in spatii de interior si 25 de operatori economici care isi desfasoara activitatea temporar, prin intermediul comertului stradal.

 In urma activitatilor desfasurate, au fost aplicate un numar total de 32 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 80.500 lei, toate prevazute de Legea 12/1990 si a fost confiscata in numerar suma de 720 lei.

 

 

     Dosare penale pentru infractiuni la regimul rutier.

 La data de 8 martie a.c., in localitatea Budus  politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita l-au identificat in trafic, pe un tanar, de 19 ani, din comuna Cetate, in timp ce conducea un autoturism.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, autoturismul ar fi fost sustras de la fratele tanarului.

 In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de furt si conducere a unui vehicul fara permis de conducere.

****

La data de 8 martie a.c., un barbat, de 32 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism prin localitatea Nasaud, a acrosat usor cu oglinda retrovizoare stanga, un alt autoturism, care circula pe aceeasi directie de mers, dupa care si-a continuat deplasarea, acrosand un alt autoturism.

 Barbatul a fost testat, iar aparatul etilotest a indicat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost condus la spital in vederea recoltarii de mostre de sange pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

 Politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

0 comentarii2716 vizualizări09 martie 2018




rss 2.0
rss 2.0