Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Grupare infractionala, destructurata de politistii bistriteni, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale.

La data de 10 martie a.c., politistii din cadrul Politiei Orasului Beclean au retinut trei barbati, cu varste cuprinse intre 19 si 46 de ani, toti din judetul Cluj, banuiti de comiterea mai multor furturi. Astfel, din cercetarile efectuate, a rezultat faptul ca in perioada decembrie 2017- martie 2018, acestia ar fi sustras bunuri in valoare de aproximativ 115 000 lei (produse electronice, articole de imbracaminte, incaltaminte si alte produse), din interiorul a noua societati comerciale si cinci scoli gimnaziale, situate pe raza judetelor Bistrita-Nasaud, Cluj si Mures.

 

La aceeasi data, politistii din cadrul Politiei Orasului Beclean, impreuna cu politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si Serviciului Actiuni Speciale au efectuat doua perchezitii domiciliare, ocazie cu care au fost ridicate 10 laptop-uri, proiectoare video, televizoare, unitati centrale, camere de supraveghere, DVR- uri, reclamate ca fiind sustrase.

 De asemenea, au fost indisponibilizate trei autoturisme care au fost folosite de catre cei trei barbati la comiterea infractiunilor.

 Acestia urmeaza a fi prezentati Judecatoriei Beclean cu propunere de arestare preventiva, cercetarile fiind continuate de catre politistii din cadrul Politiei Orasului Beclean, pentru stabilirea intregii activitati infractionale si tragerea lor la raspundere penala.

 Actiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Directiei de Operatiuni Speciale.

 

0 comentarii2765 vizualizări11 martie 2018




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0