Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 17 Ianuarie 2019 - 11444 vizitatori azi
"Scoala sigurantei Tedi" continua in forta.

Politistii sunt prezenti in scoli cu activitati de informare destinate celor mici. Si in cursul acestui an, continua in judet programul educativ - preventiv "Scoala sigurantei Tedi"- implementat la nivel national de catre Inspectoratul General al Politiei Romane, in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si compania Maspex Romania.

Programul este dedicat elevilor de clasa I si are in vedere mai multe teme: siguranta in drum spre scoala ( cu accent pe siguranta rutiera), siguranta acasa si siguranta in scoala si in excursie.

Politistii desfasoara activitati punctuale in scolile din judet pe aceste teme. Pentru o mai mare eficienta a acestor activitati, la clasele I din scolile inscrise in proiect sunt prezenti politistii din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, politisti de ordine publica si din cadrul Serviciului Rutier.

In program s-au inscris 50 de unitati scolare cu 80 de clase I, beneficiari la sfarsitul anului scolar, fiind preconizat un numar de aproximativ 1400 de scolari.

In cursul saptamanii trecute, precum si in aceasta saptamana,  politistii din cadrul Compartimentului de Prevenire si Serviciului Rutier au discutat cu elevii de clasa I din cadrul "Colegiului National Liviu Rebreanu" Bistrita, precum si cu cei de la Scoala Gimnaziala "Avram Iancu" Bistrita.

De asemenea, politistii Postului de Politie Nimigea de Jos si cei ai Postului de Politie Romuli au fost prezenti si ei pe plan local cu activitati pe temele mentionate.

 

Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii

0 comentarii1106 vizualizări12 martie 2018
rss 2.0
rss 2.0