Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 25 Martie 2019 - 2182 vizitatori azi
SARBATOAREA INVIERII DOMNULUI, IN LINISTE SI SIGURANTA.

Politia bistriteana va fi la datorie pentru ca intreaga comunitate sa se bucure in liniste si siguranta de Sfintele Sarbatori de Pasti. Aproximativ 600 de politisti vor fi in strada si vor actiona pentru prevenirea evenimentelor neplacute, protejarea drepturilor si libertatilor cetatenilor, precum si salvarea de vieti.

Astfel, in perioada 6 - 9 aprilie a.c.,  peste 140 de politisti vor actiona, zilnic, pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica si in cadrul dispozitivelor suplimentare instituite in zona lacasurilor de cult sau de desfasurare a manifestarilor publice.

In fiecare zi, 75 de patrule de siguranta publica, dintre care 12 pedestre si 63 auto, vor actiona pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale.

In perioada mentionata, sunt preconizate organizarea unor manifestari religioase, cultural - artistice si sportive in toate localitatile din judet cu participarea unui numar mai mare de persoane.

Pe principalele drumuri nationale si judetene vor fi prezenti, zilnic, 25 de politisti rutieri, pentru prevenirea accidentelor si fluidizarea traficului pe caile de acces din zona lacasurilor de cult si a statiunilor turistice.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, pe langa prezenta activa in trafic, politistii vor folosi aparate radar, in intregul judet.

 

Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud va ureaza Sarbatori fericite!


Foto - arhiva Marius Chiuzan

0 comentarii1449 vizualizări06 aprilie 2018
rss 2.0
rss 2.0