Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 25 Martie 2019 - 3118 vizitatori azi
Prejudiciul unui furt recuperat de politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita.

La data de 5 aprilie a.c., in cadrul cercetarilor efectuate intr-un dosar penal, privind savarsirea infractiunii de furt calificat, inregistrat initial cu autor necunoscut, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au identificat doua persoane de 50 ani, respectiv 16 ani, ambii din Teaca, banuiti de comiterea faptei.

 Cei doi sunt cercetati pentru faptul ca, in noaptea de 3/4 aprilie a.c., ar fi sustras dintr-o anexa a unui imobil, mai multe unelte electrice, cauzand un prejudiciu in valoare totala, de aproximativ 1500 lei.

 Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate de politisti.

 Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

 

Consecintele alcoolului la volan!

La data de 5 aprilie a.c., un tanar, de 16 ani, din Josenii Birgaului, in timp ce conducea o motocicleta neinmatriculata si fara a detine permis de conducere, pe raza localitatii Tiha Birgaului, intr-o curba a derapat, cazand de pe aceasta.

 In urma accidentului rutier a rezultat ranirea usoara a tanarului, care a fost transportat la spital pentru a primi ingrijirile medicale necesare.

 In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca motocicleta i-ar fi fost incredintata de un alt tanar care ar fi cunoscut faptul ca nu detine permis de conducere.

 Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunilor de vatamare din culpa, conducerea unui autovehicul neinmatriculat, conducerea unui autovehicul fara permis de conducere si incredintarea cu stiinta a unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu detine permis de conducere.

 

***

La data de 6 aprilie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat in trafic un barbat, de 29 ani, din Lechinta, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

 Barbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In cauza, a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

In noaptea de 6/7 aprilie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Singeorz-Bai au identificat in trafic un barbat, de 38 ani, din Singeorz-Bai, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

 Barbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 S-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

La data de 8 aprilie a.c., politistii nasaudeni au depistat in trafic un barbat, de 61 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17 C, prin Cepari, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

 La aceeasi data, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au depistat in trafic un alt barbat, de 51 ani, din Tirlisua, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

 Celor doi barbati le-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei. Astfel, cercetarile continua in ambele cauze sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

***

Ieri, 9 aprilie a.c., politistii Serviciului Rutier au oprit in trafic, pentru control un barbat, de 30 ani, din Mijlocenii Birgaului, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, prin Josenii Birgaului.

 Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand faptul ca acesta a consumat alcool, inainte de a se urca la volan.

 Politistii au intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

La data de 9 aprilie a.c., un barbat, de 28 ani, din Magura Ilvei, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17 C, prin Nasaud, a pierdut controlul acestuia, a parasit partea carosabila, intrand in coliziune cu un gard din beton, iar ulterior a fost proiectat intr-un alt autoturism stationat.

 In urma accidentului rutier a rezultat ranirea usoara a soferului de 28 ani, care a fost transportat la spital pentru a primi ingriji medicale.

 De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. La solicitarea organelor de politie, barbatul in cauza a refuzat prelevarea de mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Politistii rutieri continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sange.

 

***

La data de 9 aprilie a.c., politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localitatii Maieru, soldat doar cu pagube materiale.

 

In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca un barbat, de 38 ani, din Rodna in timp ce conducea un autoturism pe DN 17 D, prin Maieru, pe fondul efectuarii unei manevre de depasire neregulamentara a acrosat un alt autoturism, care circula pe acelasi sens, condus de un barbat, de 53 ani, din Bistrita.

 Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

 De asemenea, politistii au constatat ca autoturismul condus de barbatul de 38 ani, din Rodna nu este inmatriculat.

 La aceeasi data, barbatul de 38 ani, din Rodna a fost depistat in trafic de catre politistii rutieri din cadrul Politiei orasului Sangeorz-Bai in timp ce conducea acelasi autoturism neinmatriculat, pe raza orasului.

 In cursul aceleiasi zile, 9 aprilie a.c., politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai au depistat acelasi barbat, de 38 ani, din Rodna, in timp ce conducea autoturismul neinmatriculat pe DN 17 D, prin localitatea Maieru.

 De fiecare data, barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

 In cele trei cauze, s-a intocmit dosar penal pentru punerea in circulatie pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

 

 

 

***

Noaptea trecuta, 9/10 aprilie a.c., politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai au identificat in trafic un tanar, de 23 ani, din Parva, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 D, prin localitatea Ilva Mare, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 In urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat faptul ca, tanarul a consumat bauturi alcoolice inainte de a urca la volan.

 A fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

 

 

0 comentarii1071 vizualizări10 aprilie 2018
rss 2.0
rss 2.0